SEND E-MAIL

Hurtigt, effektivt og lige til sagen

Anni Kohl fik det hele til at ske bemærkelsesværdigt hurtigt. Jeg satte stor pris på at arbejde sammen med hende, og vi havde god kontakt gennem hele forløbet.

Hurtig rekruttering af specialiseret rekruttering

Hollandske græs- og frøspecialister Barenbrug Holland BV havde brug for en ny fabrikschef til en nøgleposition i logistik i Danmark. Det skulle være en med usædvanlige kompetencer – og Barenbrug havde brug for, at den ledige stilling hurtigt. blev besat.

 

En afgørende markedsposition kræver hurtig handling

Marcel Wolbrink, Barenbrugs Head of Supply Chain Management, havde tidligere brugt JobAdvice rekrutteringstjenester og været "meget tilfreds", så han tilkaldte JobAdvice igen.

Som han forklarede: "Vi har ingen Barenbrug-personaleledere i Danmark, og vi kender ikke det danske arbejdsmarked godt nok til at gøre det selv." Med en ledig stilling i en så central logistikstilling, skulle Barenbrug også handle hurtigt.

 

At kende markedet

Ifølge Marcel Wolbrink er en af ​​de store fordele ved at arbejde med JobAdvice, at det er en virksomhed, der er kendt for sin dybdegående erfaring med international landbrugs-headhunting og rekruttering på topniveau og de unikke krav, der er forbundet med beslutningstagerjobs på dette område.

JobAdvices kendskab til dette specialistmarked, sammen med deadline-bøjningsfleksibilitet og hurtige reaktionstider, gjorde det muligt for Barenbrug at finde præcis den slags person, de ledte efter til dette afgørende job – og på den halve tid.

 

"Hendes personlige præg var med til at gøre en stor forskel"

"Alt blev skræddersyet til vores særlige behov - hurtigt, effektivt og lige til sagen"

Fakta

Royal Barenbrug Group er en familieejet international virksomhed med base i Holland.

Dets kerneaktiviteter er planteavl, græsfrøproduktion og international markedsføring af frø til græs- og fodergræs og bælgfrugter.

Barenbrug har været verdens førende græsfrøvirksomhed i over et århundrede.

Barenbrug Danmark

Mads Clausens Vej 21

DK-6360 Tinglev