SEND E-MAIL

Jeg vil ikke have andre

Direktør Martin Lauridsen, grovvarevirksomhed ATR Landhandel DK. Det, der kendetegner Anni, er, at hun sætter sig ind i den virksomhed hun arbejder for og vedholder sin professionalisme.

Professionel tilgang

Anni forsøgte på et tidspunkt i 2002 at headhunte mig til ATR. Anni har jo en tilgang til tingene, som er meget professionel og giver ikke køb herpå. Så selvom vi kendte hinanden godt, var det en stringent proces. 

Jeg sagde først nej tak, men dog efter at have fortalt om mine tanker for et koncept i DK for ATR. Anni kom tilbage og sagde: "Du skal tage det job her, dine ideer og dit koncept er det rigtige for ATR - og for dig selv". Så må man jo overgive sig.

 

Gider ikke andre

Vi har siden brugt Anni til en del opgaver i ATR regi, bl.a. ansat en række medarbejdere.

Det er samme professionelle tilgang til tingene. Og Anni Kohl kender ATR rigtigt godt. Det gør ting meget nemmere. Jeg gider ikke andre end Anni Kohl til nyansættelser, siger direktøren i ATR Landhandel DK, Martin Lauridsen.

 

Et langt tilbageblik

Jeg kender Anni Kohl fra min tid i KFK. Det begyndte med rekruttering af produktkonsulenter til KFK. Vi udviklede så et nyt koncept sammen, der hed Farm Management, som vi havde meget glæde af.

  

Særligt kendetegn

Det, der kendetegner Anni, er at hun sætter sig ind i den virksomhed, hun arbejder for og vedholder sin professionalisme.

 

"Det match har været til glæde for begge parter siden 2002"

"I al fald har jeg været meget glad for jobbet som direktør for ATR i snart 22 år"

Fakta

ATR Landhandel er en totalt uafhængig privat, og på femte generation tysk familieejet grovvare-virksomhed.

Selskabet beskæftiger ca. 700 medarbejdere og omsætter for knap en mia. Euro, heraf med 15% i Danmark.

ATR Landhandel etaberede salgsselskab i Danmark i år 2002 og byggede i 2014 foderfabrik på Århus Havn.