SEND E-MAIL

JobAdvice kender vores DNA

”Annis tilgang til rekruttering er meget professionel. Hun er god til at finde den dynamik, der er i et firma som vores,” lyder det fra BARENBRUG, som JobAdvice har hjulpet med at finde en konsulent til frøgræsproduktion.

BARENBRUG har samarbejdet med JobAdvice om rekruttering siden 2007 – for eksempel, da BARENBRUG i efteråret 2023 skulle finde en ny konsulent til frøgræsproduktion.

 

Det var et forløb, som var kendetegnende for den måde, Anni Kohl og JobAdvice arbejder på, fortæller Poul Sejersen, Head of Production hos BARENBRUG:

 

”Annis tilgang til rekruttering er meget professionel. Hun er god til at finde den dynamik, der er i et firma som vores. Når vi sætter visioner op for, hvordan konsulenten skal være fagligt og menneskeligt, og hvilke kvalifikationer personen skal have for at fungere i et team som vores, er hun god til at spotte de kandidater, der passer ind. Hun kender vores DNA, og vi skal ikke sidde længe sammen, før hun er helt klar over, hvilken person vi søger.”

 

Kommer med stærke kandidater

Efter den indledende afstemning af ønsker og kandidatprofil får JobAdvice ifølge Poul Sejersen frie hænder til at selektere i kredsen af potentielle kandidater.

 

”Jeg synes, hun altid er kommet med nogle stærke kandidater til det, vi skal bruge. Derefter kigger vi i fællesskab på de kvaliteter, som de udvalgte kandidater besidder. Det har vist sig gang på gang, at Annis vurdering af en kandidats stærke og svage sider holder stik i virkeligheden.”

 

Skal passe ind i teamet

Det er en god viden at have, når man skal forme en medarbejder.

 

”For mig er det vigtigste at finde en person, der passer ind i teamet. Så kan det godt være, at personen mangler fem procent i kvalifikationer på nogle områder, men det skal vi gerne kunne give som firma. Hos os lykkes vi som et team, og vi fejler som et team. Jeg har ikke brug for enspændere, men kolleger, der er gode socialt. Vores konsulenter kører ud hjemmefra, og det er vigtigt, at vi arbejder sammen.”

 

Gode tilbagemeldinger

Det er også en styrke ved Anni Kohl og JobAdvice, at kandidaterne får gode tilbagemeldinger.

 

”Anni laver en god afrunding for de fravalgte kandidater, der får en velbegrundet årsag. De får nogle gode værktøjer, der måske kan styrke deres kandidatur i andre henseender.”

Fakta

BARENBRUG er verdens største privatejede frøvirksomhed med aktivitet på alle kontinenter. I Danmark er BARENBRUG aktiv med produktion af græsfrø, oprensning og salg.