SEND E-MAIL

Og, så har vi været i Kina

Vi har samarbejdet med JobAdvice siden 1995. Så det er et partnerskab over lang tid. Jeg har selv kendt Anni Kohl i 15 år og haft et vældigt godt samarbejde.

Arbejdsopgaverne dækker bredt

Arbejdsopgaverne har været meget brede: Anni har løbende i de 15 år hjulpet os med at besætte lederjobs inden for salg, logistik, produktion og for mellemledere og teknikere.  

Vi har endog ansat et par medarbejdere til Kina sammen, b.la. en dansk ingeniør og en ny kinesisk økonomichef.

 

Det rigtige match hurtigt! 

Annis force set med mine øjne er, at hun sætter sig grundigt ind i jobbet og i virksomheden og lynhurtigt finder det rigtige match. Det vigtigste for mig er næsten, at kandidaten passer ind i vor virksomhedskultur og værdier. De nye skal bare passe ind, og det match evner Anni at finde lynhurtigt. 

 

Et skarpt værktøj - HumanProfile

Anni bruger et skarpt værktøj, som hedder HumanProfile, der hurtigt viser, om der er nogle brikker at flytte med og meget mere, og som benchmarker kandidaterne mod andre i branchen. Det er med til at give en høj træfsikkerhed.

 

Fra Østjylland til Kina

Vi har endog brugt dette testværktøj i forbindelse med en ansættelse af en ny økonomichef i Kina. Anni foreslog, at vi koblede vore kinesiske ledelse på selve testen, så de fik indblik i kandidaterne gennem testen set med lokale øjne.

”Jeg kan kun sige til sidst, at det bedste bevis på et godt samarbejde er, at jeg med succes har anbefalet Anni Kohl og JobAdvice til flere andre virksomheder, der i dag fortsat arbejder med Anni Kohl”

Fakta

AVK GUMMI fremstiller komponenter i materialet gummi af meget høj kvalitet til krævende formål world-wide inden for drikkevand, levnedsmiddel, healthcare, medico og industrien.

Virksomheden har verdens mest moderne og højteknologiske mixeri og råder over 17.000 m2 i Danmark og har tillige et produktions- og salgsselskab i Kina.

AVK GUMMI beskæftiger 150 medarbejdere i DK og 70 medarbejdere i Kina.