SEND E-MAIL

Sommer ingen hindring for vital rekruttering

JobAdvice handlede hurtigt, da Gisselfeld Kloster i sommeren 2016 havde brug for en ny økonomi- og souschef

Gode erfaringer med JobAdvice

Jeg havde benyttet Anni tidligere, og det var forløbet godt. Hun forstår den virksomhed, vi driver, og den branche, vi arbejder inden for, og kan derved komme nemmere frem til den profil, vi leder efter. Derfor valgte vi JobAdvice til at hjælpe os igen.

 

Sommer er en svær tid på året til rekruttering

Vi havde brug for en ny økonomi- og souschef, og det lykkedes, selv om det var en svær tid på året at rekruttere en så central medarbejder på. Jeg var først selv inde på JobAdvices åbne base af kandidater og fandt en profil, der umiddelbart passede. Via databasen fik jeg hurtigt kontakt til kandidaten, men det viste sig alligevel ikke at være det rette match.

 

Fandt tre kvalificerede kandidater i sommerperioden

Så satte Anni alle tiltag i værk med search og annoncering, og selv om det var i sommerperioden 2016, fandt hun frem til tre kvalificerede kandidater. De blev præsenteret for os, og heraf blev vores nye økonomi- og souschef ansat.

 

God kemi og brancheindsigt

Det betyder meget, at der er en god kemi mellem Anni og mig. Hun forstår, hvad jeg gerne vil, og hun ved, hvad branchen efterspørger lige netop i det segment, vi sidder. Det gør det meget nemmere at komme frem til et godt resultat. God kemi og stor brancheindsigt er en stor kvalitet ved Anni og JobAdvice.

Fakta

Gisselfeld Kloster ligger mellem Haslev og Næstved og er Danmarks femte største gods. Gisselfeld Kloster driver 4.000 hektar land- og skovbrug og har turist- og eventaktiviteter med ca. 40.000 gæster årligt. Derudover driver Gisselfeld Kloster en ejendomsafdeling med udlejning af 125 boliger, og udlejer jagt og fiskeri. Gisselfeld Kloster beskæftiger ca. 30 fuldtidsansatte